İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Abidin Nesimi Fatinoğlu Anadolu Lisesi

Tem

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Nis

ANF Tiyatro Topluluğu´nun okulumuz Müdür Yardımcıları Özkan ÖZDEMİR ve Gülnur ÇETİNKOL yönetiminde hazırlamış olduğu Anton ÇEHOV´un birbirinden bağımsız kısa hikayelerinden oluşan SEVGİLİ DOKTOR adlı iki perdelik oyunu,

15 Mayıs 2018 Salı günü Beylikdüzü Aşık Veysel Sahnesinde izleyiciyle buluşacaktır.

Tüm tiyatroseverleri oyunumuzu izlemeye bekliyoruz.

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Okulumuzda Daha Anlamlı